Tuesday, June 29, 2010

Malam Sejuta Penghargaan...Terima Kasih CikguKepala Batas- 27 Jun 2010
Malam Sejuta Penghargaan...Terima Kasih Cikgu anjuran Parlimen Kepala Batas telah diadakan di Dewan Millenium, Kepala Batas Pulau Pinang sebagai menghargai sumbangan guru-guru di kawasan Kepala Batas.Majlis tersebut diserikan dengan kehadiran mantan Perdana Menteri Malaysia Tun Abdullah Ahmad Badawi yang bertindak sebagai Wakil Rakyat Kepala Batas.Pada malam tersebut SK Bertam Indah telah dianugerahkan sebagai sekolah rendah terbaik daerah Kepala Batas sama ada dari segi akademik mahupun ko-kurikulum. Dari segi akademik SK Bertam Indah memperolehi kelulusan 91% UPSR 2009 dan 53 orang murid mendapat 5A. Manakala dari segi ko-kurikulum pelbagai kejayaan dikecapi seperti Pusat Sumber Terbaik Negeri Pulau Pinang dan Naib Johan Olahraga MSSPP Zon Kepala Batas 2010.
Malam tersebut dimeriahkan dengan persembahan koir SK Bertam Indah dan artis undangan M. Nasir.Anugerah untuk guru-guru yang masih berkhidmat dan telah bersara diberikan bagi menghargai sumbangan dan jasa guru-guru di kawasan Kepala Batas.

Kumpulan koir SK Bertam Indah sedang membuat persembahan

Persembahan bertenaga...walaupun baru ditubuhkan 2 hari

Pengerusi Majlis bersama M. Nasir

Blogmaster,Kaunselor dan Pengerusi BKG bersama sifu M.Nasir

Peminat-peminat fanatik M. Nasir

Penyelaras Pusat Sumber(bermulut merah) bersama PK HEM

Pengerusi Majlis pun tenaga pengajar dari SK Bertam Indah....cayalah

Geng makan banyak

Guru Besar (berdiri) bersama-sama guru-guru yang sedang diet


Gambaran dari jauh persembahan koir dari Kumpulan Koir SK Bertam Indah dibawah pimpinan Cikgu Mohd Zamri dari SK Kepala Batas

No comments:

Post a Comment